sjukor och åter sjukor...

Här hemma blir vi aldrig friska och när jag väl kommer igång med att sy så spiller jag kaffe över mönster och tyger och bara att börja om. SKIT!

Min kära sambo skulle egentligen vara borta hela Oktober men kom hem en vecka tidigare och tur var väll det för jag var på bristningsgränsen med sjukor och gnälliga barn. Trött och sliten är man efter att ha knappt sovit på ett år. Snart är det ett år. men det kä'nns som att Tion skulle kunna soba bättre nu om han belkv frisk och kry. Och som grädden på allt så har han dessutom tandsprickning utan dess like. Det är konstant gnäll här och han ska BARA vara i famnen, inget annat duger.

Men nu, bara för denna stund så somnade han i sin gunga till Jeff Buckleys hallelujah....HALLELUJAH!!!

Nya tyger

Tjaaaao. jag r dålig på att uppdatera här men nu har jag sytt en del i det nyinköpta tygerna så det får nog bli ett bildinlägg där jag visar er.

beställde dessutom en del nya tyger i Söndags. Från Jny. Moln såklart. Men jag köpte även velour denna gången. Det börjar ju bli vinter och kallt så jag valde lite varmare tyg att sy byxor i och så hade jag tänkt konstruera ett mönster på sparkbyxa till lillkisen.

home sweet home

Idag far vi hem till Gävleborg ifrån Kiruna. Här har den snöat över 2 dm under natten.
Det plogas för fullt och man skulle kunna trror att vi är i Stockholm. Konstigt nog är inte folk förberedda. Alla kör fast här och där. Snökaos faktiskt.

I alla fall, så fort jag är hemma ska jag beställa nya tyger. Molntyger och denna gång beställer jag nog velour oxå.